Maria Dolors Garri, la representant del Baix Gaià a la candidatura d’ERC al Parlament

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/12/2020

El Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya ha aprovat aquest dissabte, 12 de desembre, la relació de candidates i candidats de la demarcació de Tarragona per a les eleccions al Parlament del 14 de febrer de 2021, que encapçala la diputada Raquel Sans Guerra. La llista amb les 18 persones candidates i les 10 suplents és cremallera i representativa de totes les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Entre aquests 28 candidats i candidates trobem una militant torrenca, que al mateix temps és l’única representant del Baix Gaià. Es tracta de Maria Dolors Garri i Riambau, que ocupa el tercer lloc dels suplents. Garri fa anys que és militant de la formació i ha format part de la llista municipal d’ERC a Torredembarra en les darreres convocatòries: vuitena el 2015 i catorzena el 2019.

Aquesta és una llista “oberta, paritària i representativa del territori i del país, com ens diu l’Oriol Junqueras que cal fer-ho, perquè així és més fàcil que les polítiques públiques tinguin una mirada més global i inclusiva”, explica Sans. La candidata assegura que “tenim una llista preparada per guanyar aquestes eleccions per primera vegada a Tarragona”. A la cap de llista, l’acompanya en la quarta posició com a independent designat per l’Executiva Nacional l’ex diputat socialista al Parlament Carles Castillo Rosique. Se suma al projecte com a “clar exponent d’aquell sector d’esquerres i republicà del nostre territori que defensa el dret a l’autodeterminació dels pobles”, afirma Sans.

El segon de la llista republicana és Lluís Salvadó, diputat al Parlament, vicesecretari general de Coordinació Interna d’ERC i exalcalde de la Ràpita; mentre que el tercer lloc és per a Irene Aragonès, regidora a Mont-roig del Camp i presidenta de la federació regional d’ERC al Camp de Tarragona i la regidora tortosina Maria Jesús Viña, cinquena.

Foto: El candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès, presentant la llista tarragonina, amb Raquel Sans en segon pla a la dreta. / ERC

Hemeroteca

Tweets recents

Share This