L’Ajuntament reparteix decoració nadalenca amb motius de Torredembarra entre els comerços locals

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/12/2020

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra segueix impulsant campanyes de dinamització del comerç local. En aquesta ocasió es tracta d’una decoració de Nadal per als comerços locals, amb motius de Torredembarra. El primer element que s’ha creat han estat unes boles nadalenques amb el Far.

Les boles es repartiran entre els establiments de la vila per decorar els aparadors aquestes festes nadalenques. A títol particular, també es poden adquirir a les oficines de la Regidoria de Turisme. Se n’han fet de dues mides: de 20 cm (6 euros) i de 7,5 cm (3 euros).

Foto: Una imatge d’aquests ornaments nadalencs. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This