Obre inscripcions el Casal de Nadal per a infants de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/12/2020

La Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Torredembarra presenta el nou Casal de Nadal “Gaia, els follets i les fades” per a infants de 3 a 12 anys (de P3 a 6è) amb la temàtica central de la màgia, amb la realització tècnica de l’entitat Viu Lleure. Les inscripcions s’inicien avui i restaran obertes fins al proper 21 de desembre. Les places són limitades i es prioritzarà els infants empadronats a Torredembarra. La inscripció és gratuïta i també es disposarà de servei de vetllador/a per a aquells nens o nenes amb necessitats educatives especials.

El casal s’organitzarà en dos blocs, el primer correspon als dies 28, 29 i 30 de desembre de 2020 i es realitzarà al Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra, en horari de 17 a 20 h. El segon bloc serà els dies 4 i 5 de gener del 2021, a la Sala Gran del Casal Municipal, de 10 a 13 h. Es podrà triar entre les dues opcions o demanar plaça per als dos blocs.

El Casal de Nadal està organitzat aplicant totes les mesures per a la prevenció de la Covid-19, amb grups bombolla de deu infants que treballaran tallers on podran desenvolupar la seva creativitat i imaginació. Sempre que sigui possible es faran activitats a l’exterior dedicades a conèixer l’entorn i el respecte al medi.

Les inscripcions es duen a terme a la pàgina web  www.viulleure.cat i per a qualsevol informació cal dirigir-se al telèfon 722851002 o al correu electrònic torredembarraviulleure@gmail.com.

Es cerquen monitors

D’altra banda, la Regidoria de Joventut i Infància recorda que tots aquells/es joves que siguin monitors/es, directors/es, si han cursat el Grau d’animació sociocultural o tenen experiència en el sector del lleure poden formar part de la borsa de treball destinada al lleure educatiu. Cal que enviïn el currículum a clubfeina@torredembarra.cat. En el cas que es necessiti realitzar pràctiques, es pot contactar amb la Regidoria al telèfon 616 02 11 15.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This