‘Biblioteques amb DO’ torna a fer parada a la Biblioteca Mestra Maria Antònia de l’1 al 3 de desembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/11/2020

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra participa de fa anys en el cicle d’activitats de Biblioteques amb Denominació d’Origen que combina degustacions literàries amb els millors vins. En aquest cas, i per les limitacions de la Covid-19, les tertúlies s’organitzen en format virtual i es duran a terme els pròxims 1 i 3 de desembre:

Dimarts, 1 de desembre, a les 19 h, lectura de poemes: “A les dones ens agrada més suau? Vi entre amigues”. “Obre la pantalla, omple’t una copa de vi i deixa’t seduir per les lectures de textos eròtics d’escriptores catalanes: Bel Olid, Maria Mercè Marçal, Sònia Moll… i comparteix, entre amigues, una tertúlia sobre sexe en femení.” Amb l’actriu Gemma Sangerman. En aquest enllaç, es pot trobar més informació: La inscripció es pot realitzar en aquest enllaç. Un cop realitzada la inscripció, es rep l’enllaç a la sessió (Zoom: ID personal de la reunió 303 166 0999).

Dijous, 3 de desembre, a les 19 h. Via Zoom. Es tracta de la tertúlia virtual: “Emprenedores del vi”. Entrevista a Mireia Tetas (tercera generació de Bodegues Pinord). La inscripció es pot realitzar en aquest enllaç. En aquest espai, es pot trobar tota la informació.

El projecte de Biblioteques amb DO de la DO Tarragona

Les biblioteques han apostat per reduir la distància entre els bons llibres i el bon vi. La combinació d’ambdós plaers és la raó de ser del projecte “Biblioteques amb DO”, una iniciativa del Servei de Biblioteques que té com a objectiu dinamitzar l’espai bibliotecari amb activitats i propostes que volen respondre a les diferents necessitats del territori i, com els bons vins, crear-se la seva pròpia denominació d’origen.

Foto: La Biblioteca Mestra Maria Antònia se suma un any més ‘Biblioteques amb DO’. / ALÍCIA SOLÉ

Hemeroteca

Tweets recents

Share This