El Punt d’Informació Juvenil de Torredembarra recupera la presencialitat en les activitats dirigides als joves

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/11/2020

Amb l’entrada en vigor del primer tram del Pla d’obertura Covid-19 d’aquest 23 de novembre, el Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de Torredembarra recupera la presencialitat en les seves activitats dirigides als joves (espai d’estudi i consulta; jocs de taula i rol; debat i gestió emocional, i dibuix), subdividint els grups bombolla per assolir un màxim de 6 assistents tot reduint part de l’activitat. Les darreres setmanes s’havien realitzat telemàticament. Amb aquesta mesura, es pretén mantenir el contacte presencial amb el jovent i complir les mesures de seguretat per la Covid-19.

Cal recordar que altres serveis que ofereix el PIJ s’han mantingut i es mantenen presencials amb cita prèvia. L’horari d’atenció presencial al públic, amb cita prèvia, de l’Espai Jove PIJ (carrer Capella, 6, baixos) és: Dimecres, de 9 a 14 h i divendres, de 17 a 20 h. Telèfons de contacte: 977 64 00 25 ext. 722 // 616 021 115 // pij@torredembarra.cat

Foto: Una imatge del PIJ de Torredembarra, al Casal municipal. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This