Una plaça per cada setze aspirants a formar part de la Policia Local de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/11/2020

Finalment 250 persones han estat finalment admeses a participar a les proves del procés selectiu per cobrir quinze places d’agent de la Policia Local, quatre d’aquestes reservades a dones, amb caràcter funcionari de carrera, mitjançant sistema de concurs-oposició. D’aquesta manera només un de cada setze aspirants podrà aconseguir una d’aquestes places. Aquests nous 15 agents han de contribuir a solucionar la manca efectius de la Policia Local de Torredembarra.

La prova de cultura general es durà a terme aquest divendres, 27 de novembre, i, a causa de l’alta participació, en aquesta ocasió s’ha variat l’escenari habitual i la prova cultural tindrà lloc al Pavelló Municipal Sant Jordi. I, en una situació com la pandèmica actual, s’hauran de seguir una sèrie de normes pel que fa a l’estacionament, les distàncies de seguretat, l’ús de mascaretes i no accedir a les instal·lacions fins que siguin avisats per l’organització. Els aspirants hauran d’esperar al pàrquing asfaltat.

Es prega arribar amb temps suficient en relació a l’hora prevista d’accés esglaonat. Per facilitar una entrada esglaonada dels aspirants al recinte on es durà a terme la prova, són convocats, d’acord amb la lletra inicial del primer cognom.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This