Torredembarra tindrà un Casal de Nadal per a nens i nenes adaptat a la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra – 24/11/2020

Torredembarra tindrà Casal de Nadal. La Regidoria de Joventut ultima aquests dies els detalls d’aquesta activitat que anirà dirigida a nens i nenes de 3 a 12 anys, amb inscripció gratuïta i places limitades. El regidor de Joventut, Guillem Pujol, ha explicat que ara més que mai els infants necessiten jugar i divertir-se i que s’està treballant per oferir el Casal de Nadal amb totes les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19.

En els propers dies es donaran a conèixer els detalls del Casal de Nadal que es realitzarà amb l’entitat d’educació en el lleure Viu Lleure. De moment, ja es pot avançar que el Casal de Nadal portarà per títol “Gaia, els follets i les fades” i que tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 de desembre i 4 i 5 de gener.

Foto: Guillem Pujol és regidor de Joventut. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This