Campanya de Trànsit de control del transport escolar i de menors a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/11/2020

Del 23 al 29 de novembre, la Policia Local de Torredembarra posa en marxa la campanya coordinada de control del transport escolar i de menors. Per aquest motiu i atenent a les directrius del Servei Català del Trànsit per les Policies Locals de Catalunya, i en col·laboració amb les unitats especialitzades de Transports dels Mossos d’Esquadra de Trànsit, es realitzaran inspeccions en els vehicles de transport escolar que transiten per aquest municipi.

En aquestes inspeccions s’incidirà en les condicions tècniques, administratives i de seguretat dels vehicles i els seus conductors, a fi de comprovar que reuneixen tots els requisits exigits per la reglamentació vigent i garantir al màxim la seguretat del transport.

Foto: Nova campanya de la Policia Local de Torredembarra aquesta setmana. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This