Tertúlia virtual sobre Montserrat Roig amb Montserrat Palau a la Biblioteca Mestra Maria Antònia

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/11/2020

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra segueix organitzant diverses activitats en format virtual. Aquest dijous, 19 de novembre, a les 18 hores, tindrà lloc una tertúlia sobre Montserrat Roig amb Montserrat Palau, professora de l’URV. La trobada forma part del projecte d’Espais Escrits i el Servei General de Biblioteques de Catalunya.

El 24 de setembre el Club de Lectura virtual va tractar l’obra Digues que m’estimes encara que sigui mentida (Montserrat Roig, 1991). En la tertúlia amb Montserrat Palau, es parlarà, a més a més, sobre la novel·la El temps de les cireres. (1976). Un recorregut íntim i personal per les “pàtries vitals” de l’autora. Per poder participar, cal fer reserva prèvia al correu electrònic: biblioteca@torredembarra.cat

En aquest enllaç, trobareu tota la informació de l’acte, així com una introducció a la tertúlia de Montserrat Palau Vergés sobre l’obra de Montserrat Roig: Digues que m’estimes encara que sigui mentida.

Foto: Montserrat Roig, protagonista de la nova tertúlia de la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra. / PILAR AYMERICH

Hemeroteca

Tweets recents

Share This