Modificació del Pla General per afavorir les activitats econòmiques de petita dimensió al Polígon Industrial de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/11/2020

La Regidoria d’Urbanisme treballa en la modificació puntual del Pla d’Ordenació urbana municipal (POUM) de Torredembarra per ajustar les superfícies mínimes que s’exigeixen per a la implantació d’activitats a la zona industrial. Tal com ha explicat el regidor d’Urbanisme, Josep Maria Guasch, l’objectiu de la modificació és descongestionar els nuclis més urbans d’algunes activitats que poden tenir millor encaix al polígon industrial i ara no s’hi poden instal·lar perquè les superfícies mínimes són massa elevades per als seus negocis.

En aquest sentit, la configuració actual de parcel·lació mínima i limitació d’activitats al polígon industrial impedeix que les activitats industrials de superfícies inferiors a 500 m2 s’hi puguin instal·lar, ja que només es permet una activitat econòmica per parcel·la. Amb la modificació que ara es proposa, es permetrà dues activitats econòmiques per parcel·la, mantenint-se la parcel·la mínima en 500 m2.

El ple ordinari del mes de novembre, que tindrà lloc aquest dijous, a les 18:00 hores, a la Sala de Plens, tractarà, entre d’altres qüestions, l’aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbana de Torredembarra – Activitats Zona Industrial.

Foto: Una imatge del Polígon Roques Planes de Torredembarra. / JOAN CASAS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This