‘Avança’t al Nadal i compra al comerç local!’, el nou concurs a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/11/2020

Després dels bons resultats del concurs “Redescobreix el Comerç local “, en què s’han repartit 1.500 euros en 50 vals de 30 euros, la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de Torredembarra impulsa una nova campanya: “Avança’t al Nadal i compra al comerç local!”, que tindrà lloc del 18 de novembre al 9 de desembre.

S’han previst 2.500 euros en premis amb el sorteig de 50 vals de 50 euros i 4 cistelles de productes locals. Participar-hi és molt senzill: només cal comprar al comerç local i omplir la graella del díptic de la campanya amb tres tiquets originals de compra diferents, que han de tenir un valor mínim de 10 euros en cada establiment.

El díptic omplert juntament amb els tiquets de compra s’han d’entregar, fins al 10 de desembre, a l’Oficina de Turisme i es podrà entrar al concurs per guanyar un dels 50 vals de descompte per a gastar a qualsevol establiment comercial de Torredembarra que s’hagi donat d’alta al web http://redescobreix.turismetorredembarra.cat/guia-comercial/

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This