Els Nois de la Torre celebraran el seu sopar de gala d’enguany a través d’Ona la Torre

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/11/2020

Aquesta temporada ha estat molt estranya per als Nois de la Torre. La situació de pandèmia a causa de la Covid-19 i les seves restriccions ha impedit que, per primer cop des de la seva fundació el 1975, no hagin bastit ni un sol castell en tot l’any i s’han hagut de limitar portar a terme algunes activitats socials, culturals i solidàries. Però el coronavirus no impedirà que la colla degana de Torredembarra celebri el seu tradicional sopar de gala per posar punt i final a la temporada. Això sí, serà molt diferent al format habitual.

Des de la colla castellera proposen als seus integrants: “Preparar la teva taula, el teu menú, vesteix-te de gala amb corbata o pijama i gaudeix d’una vetllada molt especial.” Avisen que hi haurà sorpreses, vídeos, parlaments en el transcurs del sopar.

La cita és aquest dimecres 18 de novembre, a les vuit del vespre, en directe per Ona la Torre.

Foto: Els Nois de la Torre han viscut una temporada estranya. / NOIS DE LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This