Dissabte es coneixeran les obres guanyadores dels XXII Premis de Cultura Vila de Torredembarra

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra donarà a conèixer aquest dissabte al migdia, 14 de novembre, les obres guanyadores de la XXII edició dels Premis Cultura Vila de Torredembarra que enguany correspon als guardons d’arts plàstiques. Per les actuals mesures de seguretat sanitària per la Covid-19, no es durà a terme el tradicional acte públic de lliurament de premis. Els veredictes es faran públics a través dels diferents perfils de l’Ajuntament a les xarxes socials.

Les diferents convocatòries que integren els Premis Cultura Vila de Torredembarra d’aquest 2020 són:

XIX Premi d’Arts Plàstiques Pere Romeu de Pintura. De temàtica lliure, s’han presentat 36 obres. Dotació: 2.500 €. Jurat: Marta Ivern, Joan Ciuró,  Aurora Roig, Francesco Volsi i Jordi Roig. Patrocina: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra.

XIX Premi d’Arts Plàstiques Pere Romeu de Fotografia. Temàtica: fotografia social sorgida de les emergències. S’han presentat 41 fotografies. Dotació: 800 €. Jurat: Imma Font, Lluís Milian, Jaume Sellart, Anna Fusté i Rodrigo Sicilia. Patrocina: Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra.

IX Premi d’Arts Plàstiques Josep Pujol i Montané d’Escultura. Tècnica lliure. S’han presentat 10 obres. Dotació: 2.000 €. Mercè Bessó, Olga Pijuan, Fèlix Lozano, Ismael Lozano i Pere Bruix. Patrocina:  Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Torredembarra.

VI Premi de Gravat Xilogràfic La Torre de l’Encenall. Tema lliure. S’han presentat 54 obres. Modalitats infantil, juvenil i adults. Jurat: Mercè Alonso, Marià Casas, Francesc Fontbona i Antoni Gelonch. Dotació: Modalitat infantil i juvenil: material per gravar. Modalitat adult: 1.500 €. Patrocina: Arxiu Municipal de Torredembarra.

Exposició de les obres presentades

Les obres presentades en les diferents categories s’exposaran a la Sala Lluís d’Icart del Castell de Torredembarra, del 16 de novembre al 9 de gener. L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de 10 a 17 hores, excepte els dijous que serà de 10 a 20 hores (accés Pati del Castell). Dissabtes, de 17.30 a 20.30 hores (accés pel carrer del Camí de l’Era).

Foto: Una imatge de la Sala Lluís d’Icart del Castell de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This