Troben el cos sense vida del torrenc Marc Francesch, accidentat amb una avioneta fa vuit dies

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/11/2020

Aquest dimecres, 11 de novembre, ha aparegut el cos sense vida del torrenc Marc Francesch, a prop d’on es van trobar les restes de l’avioneta de l’Aeroclub de Reus en què viatjava, junt amb un agent del cos dels Mossos d’Esquadra,  i que va patir un accident dimarts de la setmana passada. Pescadors de Castelló han trobat un cadàver i han portat el cos fins a la costa valenciana, on la Guàrdia Civil se n’ha fet càrrec i ha obert una investigació per a esbrinar si es tractava d’un dels dos tripulants de l’avioneta desapareguda a la costa de l’Ebre. Finalment el cos sense vida ha estat identificat com el de Marc Francesch.

Fa dos dies, l’equip de l’Armada que buscava l’avioneta accidentada va localitzar l’aeronau a 100 metres de profunditat. La Piper Seneca amb matrícula EC-HCA va desaparèixer dimarts passat del radar mentre realitzava el trajecte Eivissa-Reus. El senyal s’havia perdut enmig del mar Mediterrani a 40 milles nàutiques de l’aeroport de Reus, on havia previst l’aterratge.

Marc Francesch Estévez, de 42 anys, era president de l’agrupació local de Junts x Catalunya a Torredembarra i, a més, gerent del Càmping Trillas de Tarragona, vicepresident de l’Associació de Càmpings de Tarragona. En el seu informe preliminar, la Comissió d’Investigació d’Accidents i Incidents de l’Aviació Civil (CIAIAC) va donar, aquest divendres, ambdós tripulants per morts.

Foto: Marc Francesch, a la dreta, volant amb Eusebi Camdepadrós, dirigent i diputat de Junts per Catalunya. / TWITTER @ECAMPDEPADROS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This