Sis dies després localitzen a 100 metres de profunditat l’avioneta on viatjava Marc Francesch

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/11/2020

L’equip que des de feia sis dies buscava l’avioneta on viatjava el torrenc Marc Francesch, ha localitzat aquest dilluns, 9 de novembre, l’aeronau a 100 metres de profunditat, segons ha publicat el Diari Més. La Piper Seneca amb matrícula EC-HCA va desaparèixer dimarts passat del radar mentre realitzava el trajecte Eivissa-Reus. Tot i que no ha transcendit encara la ubicació precisa on els mitjans de salvament han trobat l’avioneta, el senyal s’havia perdut enmig del mar Mediterrani a 40 milles nàutiques de l’aeroport de Reus, on havia previst l’aterratge.

Marc Francesch, de 42 anys, és president de l’agrupació local de Junts x Catalunya a Torredembarra i, a més, gerent del Càmping Trillas de Tarragona, vicepresident de l’Associació de Càmpings de Tarragona. Viatjava junt amb agent del cos dels Mossos d’Esquadra, de 35 anys. En el seu informe preliminar, la Comissió d’Investigació d’Accidents i Incidents de l’Aviació Civil (CIAIAC) va donar, aquest divendres, ambdós tripulants per morts. Les tasques de recerca se centren ara en la localització dels cossos.

En el dispositiu estan treballant en aquests moments, segons fonts de l’Armada, dos vaixells procedents de la base de Cartagena que rastregen tant la superfície com també les profunditats marines. A lloc s’han desplegat, igualment, diversos equips de bussos que treballen amb vehicles capacitats per submergir-se a una profunditat considerable.

Foto: Marc Francesch, a la dreta, en una imatge d’arxiu d’un acte de Junts per Torredembarra. / JUNTS PER TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This