‘El cambio climático en el Litoral‘, l’exposició que es pot veure aquest mes de novembre a Cal Bofill

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/11/2020

La Regidoria de Sostenibilitat, amb la col·laboració del GETE-EaC, presenta per a aquest mes novembre l’exposició ‘El cambio climático en el Litoral‘, que es podrà visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.

El litoral és una de les zones més afectades pel greu problema del canvi climàtic. Un 44% de la població espanyola viu en el litoral, representant un total de 19 milions de persones, aproximadament. Aquestes zones geogràfiques tan poblades en el nostre territori són especialment sensibles als canvis de temperatura i, els ecosistemes del litoral, tant els marins com els terrestres, són essencials per al manteniment de la vida en el nostre planeta.

L’exposició s’endinsa en el concepte del canvi climàtic, per a divulgar el problema ambiental més greu davant el qual ens trobem, així com els efectes que produirà aquest canvi climàtic en el litoral i l’afectació d’aquest canvis en zones altament protegides pel seu valor natural com és el cas del Parc Natural del Delta de l’Ebre o Doñana.

Foto: Cal Bofill acull exposicions relacionades amb el medi ambient./ AJ. TORREDEMBARRA

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevista a Josep Maria Calvet, portaveu del grup municipal Junts per Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This