Dos cursos de formació laboral per a joves a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/11/2020

La Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de Torredembarra ha organitzat dos cursos de formació laboral gratuïts adreçats al jovent. Es tracta d’un curs de gestió de magatzems i reposició i d’un altre d’atenció telemàtica al client. Les formacions aniran a càrrec de l’empresa Novatècnica i es duran a terme de l’1 al 30 de desembre. Les inscripcions s’obriran el pròxim dilluns, 9 de novembre.

El format de les classes serà telemàtic i cada curs tindrà una durada total de 100 hores. En el cas del curs de magatzem, s’han previst 10 h de pràctica amb carretons elevadors que tindran lloc presencialment a Vila-seca. Les dues formacions estan pensades segons la demanda que tenen al territori i l’oferta de feina existent.

L’organització ha marcat unes prioritats d’admissió que són les següents: joves de 18 a 30 anys, inscrits al programa Garantia Juvenil, en situació d’atur o vulnerabilitat i empadronats a Torredembarra. Les persones inscrites hauran de disposar d’equip informàtic i de connexió a internet.

Per a inscriure’s, caldrà emplenar el formulari que es trobarà a l’apartat de Joventut del web municipal (www.torredembarra.cat) i enviar-lo per correu electrònic a pij@torredembarra.cat. Més informació: 616 02 115 // pij@torredembarra.cat

Els i les joves que realitzin els cursos hauran de signar un document d’autoresponsabilitat amb l’objectiu de mostrar el seu compromís de finalitzar la formació. Si no s’aprofita l’oportunitat, es donarà preferència a altres participants en futures formacions i activitats.

Foto: Un dels cursos és de gestió de magatzems i reposició.  / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This