La recepta de la CUP per combatre la crisi de la COVID-19 a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/11/2020

La CUP ha donat a conèixer aquest divendres, 6 de novembre, les cinc propostes que, segons la formació anticapitalista i actualment fora de ple municipal, s’haurien de tirar endavant a Torredembarra per combatre la crisi generada per la COVID-19.

L’ajornament del pagament del deute o repudi, la rebaixa immediata dels sous de tots els càrrecs electes i una fiscalitat progressiva i agressiva són les tres primeres propostes de la CUP.

La formació de l’esquerra independentista també aposta per recuperar la gestió i titularitat pública dels serveis essencials -residència, transport públic, subministrament d’aigua potable, neteja viària i recollida de la brossa- i per impulsar ajudes econòmiques immediates a persones i sectors més perjudicats amb procediments administratius transparents i no burocràtics: persones amb ERTO, amb diversitat funcional, víctimes de violència de gènere i LGTBIfòbia, gent jove i gent gran, comerços víctimes de la COVID-19.

Foto: Toni Sacristan, exregidor de la CUP a Torredembarra, en una imatge d’arxiu. / YOUTUBE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This