El temporal obliga a interrompre després de 4 dies la recerca de l’avioneta on viatjava Marc Francesch

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/11/2020

El mal temps ha obligat a suspendre aquest divendres, 6 de novembre, al migdia, els treballs de recerca de l’avioneta de l’Aeroclub de Reus que  va desaparèixer el passat dimarts a la tarda quan s’aproximava a la costa de l’Ebre. Els treballs els realitzava un avió del Servei Aeri de Rescat de l’exèrcit, que ha hagut de tornar a la base pel temporal.

Les tasques s’havien reprès aquest divendres al matí per quart diada consecutiu però s’han vist condicionades pel fort temporal que afecta aquesta zona marítima i la mala visibilitat. L’operatiu el formava únicament un avió C-235 del Servei Aeri de Rescat de l’exèrcit de l’aire espanyol, que s’ha retirat a la seva base. Inicialment, també hi participaven efectius de Salvament Marítim, que aquest dijous ja no van sortir per l’estat de la mar. L’exèrcit tenia també preparat un helicòpter de rescat amb bussos especialitzats.

A l’avioneta desapareguda hi viatjaven dos experimentats pilots de l’Aeroclub. Un d’ells és el torrenc Marc Francesch, i president local de Junts per Catalunya a Torredembarra i gerent del càmping Trillas Tamarit.

Els treballs de recerca és reemprendran quan millorin les condicions meteorològiques.

Foto: Marc Francesch, a la dreta, volant amb Eusebi Camdepadrós, dirigent i diputat de Junts per Catalunya. / TWITTER @ECAMPDEPADROS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This