El PIJ de Torredembarra potencia les activitats telemàtiques enfront les presencials per la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/11/2020

Les noves mesures de seguretat sanitària per la crisi de la Covid-19 han comportat la suspensió presencial de les activitats extraescolars en horari de tarda que es duien a terme al Punt d’Informació Juvenil (PIJ) i que han estat substituïdes per activitats telemàtiques. El que sí que es manté són les activitats organitzades per a alumnes dels instituts del municipi en horari lectiu -Institut Torredembarra i Institut Ramon de la Torre-, en grups reduïts i amb els protocols corresponents.

Dins d’aquestes activitats, aquesta setmana s’ha va dut a terme una xerrada de divulgació del projecte juvenil “Coneix el teu espai”, que va tenir lloc a la Sala Gran del Casal Municipal, on es van donar a conèixer els serveis en funcionament que disposa el PIJ. També es van treballar diverses dinàmiques de grup per saber l’opinió dels joves sobre les polítiques de joventut i es va debatre sobre l’actual situació d’emergència sanitària i la implicació que ha de tenir el jovent.

En la línia de donar suport logístic i  recursos a activitats programades pels instituts, les quals no es poden realitzar als centres per falta d’espais, la Regidoria de Joventut oferirà diverses projeccions i xerrades a l’alumnat en instal·lacions municipals. A més a més, el proper 19 de novembre es reprendran les Jornades de Salut de Joventut que tenen lloc cada curs escolar. La primera es dedicarà a les addiccions i anirà a càrrec del Centre CCAdicciones de Roda de Berà. També es reflexionarà sobre els “botellons” i la situació psicològica del jovent durant la pandèmia actual. Altres activitats programades són formacions sobre violència de gènere per als grups de segon d’ESO de l’Institut Ramon de la Torre.

Foto: Una imatge de la xerrada de divulgació del projecte juvenil “Coneix el teu espai”, que ha tingut lloc a la Sala Gran del Casal Municipal aquesta setmana. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This