Nou curs gratuït en línia a Torredembarra per a persones en situació d’atur

REDACCIÓ – Torredembarra – 05/11/2020

El Servei Municipal d’Orientació Laboral de la Regidoria d’Acció Social de Torredembarra ha obert inscripcions, fins al 13 de novembre, al curs en línia gratuït de neteja i desinfecció d’oficines i locals comercials destinat a persones aturades. La formació tindrà una durada de 76 hores, del 23 de novembre al 18 de desembre, en horari de 9.30 a 12 hores i amb activitats a desenvolupar en aula virtual.

Per a dur a terme la inscripció, cal enviar currículum, full de l’atur (DARDO) i DNI/NIE per correu electrònic a clubfeina@torredembarra.cat. Les places són limitades. Es farà entrevista de preselecció i és imprescindible comptar amb un dispositiu com ara tauleta, ordinador o telèfon mòbil, a més de disposar d’accés a internet.

Per a més informació, es pot trucar al 977 13 15 79 o al 664 050 638 o enviar un correu electrònic a clubfeina@torredembarra.cat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This