Millora i ampliació d’àrees d’aparcament dissuasori gratuït a Torredembarra

J.S, – Torredembarra, 5/11/2020

Aquest dijous, 5 de novembre, s’han iniciat les obres de millora a pàrquing del passeig de la Sort. Ja estan les màquines treballant amb l’objectiu d’acabar amb les inundacions que s’hi produeixen quan plou amb una certa intensitat i que causa problemes als vehicles estacionats.

No serà l’única actuació enguany en els aparcaments gratuïts en superfície. És el cas del pàrquing de l’Avinguda President Companys, que s’ampliarà amb un terreny adjacent. En les darreres setmanes s’han netejat aquests nous espais que es dedicaran a l’estacionament de vehicles i que pot ser una alternativa al pàrquing del costat del CAP, que cada cop està en pitjors condicions.

“No en som responsables”

Mentre els propietaris dels dos primers terrenys van signar fa un any un contracte de lloguer a l’Ajuntament i d’aquesta manera aquest hi pot efectuar-hi millores, en el tercer, l’amo d’aquest no ho ha fet i el consistori està lligat de mans i peus i no pot atendre les queixes cada cop més reiterades dels usuaris. Fins i tot algun vehicle ha patit problemes mecànics. “No ens fem responsables del que hi pugui passar en el pàrquing del CAP. El màxim que podem fer és instal·lar un cartell avisant dels problemes que pot ocasionar estacionar-hi”, explica el regidor de Via Pública, Raúl García.

De cara a inicis de l’any vinent, a través del pressupost municipal de 2021, segons explica García, s’instal·laran nous punts de llum als pàrquings de la Sort i Companys.

Foto:

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This