Un veí de Torredembarra és un dels pilots desapareguts en l’accident d’una avioneta de l’Aeroclub de Reus

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/11/2020

Es tracta de Marc Francesch, veí de Torredembarra, de 42 anys, i president local de Junts per Catalunya al municipi. Francesch també era el gerent del Càmping Trillas i vicepresident de l’Associació de Càmpings de Tarragona. El torrenc era molt aficionat a pilotar i era un dels membres de l’Aeroclub de Reus. L’altra persona que anava a l’interior de l’avioneta, una Piper Seneca, seria un mosso d’esquadra fora de servei, de 35 anys, destinat a la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comissaria de Cambrils. Ambdós comptaven amb àmplia experiència a sobre de les aeronaus.

Segons ha pogut saber TDB Actualitat, l’accident s’hauria produït cap a quarts de set de la tarda del passat dimarts 3 de novembre en el trajecte d’Eivissa-Reus, després que es perdés el contacte amb l’avioneta amb matrícula EC-HCA. L’Exèrcit de l’Aire està coordinant l’operatiu de recerca que s’està duent a terme entre la costa de Tarragona i Castelló.

L’Aeroclub de Reus ha lamentat els fets a través d’un comunicat i ha donat tot el seu suport als familiars i amics dels socis de l’entitat. Al mateix temps, ha agraït les mostres de suport i la implicació de totes les autoritats i unitats d’emergència. El mateix president Carles Puigdemont ha expressat el seu condol a les famílies i amics a través de Twitter.

FOTO: Marc Francesch, a la dreta de la imatge, en un acte de Junts per Torredembarra. / JUNTS PER TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This