Aparatós accident entre un autobús i un turisme a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/11/2020

La cruïlla entre l’avinguda de Catalunya i el carrer del Camp Vell va ser l’escenari aquest dilluns, 2 de novembre, al voltant de les vuit del vespre, d’un aparatós accident de trànsit entre un autobús i un turisme, que només va registrar un ferida lleu. Tot apunta que la causa de l’accident és que el turisme no va respectar l’stop.

La conductora del turisme va resultar ferida menys greu i va ser traslladada a l’hospital. El conductor i els 12 passatgers de l’autobús van resultar il·lesos. Les proves d’alcoholèmia van donar un resultat negatiu.

Foto: Una imatge dels vehicles implicats en l’accident. / AJ. TORREDEMBARRA

El darrer vídeo

VÍDEO l Ja pots veure “Allavòrens…”, el documental sobre el passat de la Nou de Gaià

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This