Torredembarra s’adapta a les noves mesures adoptades per la crisi sanitària de la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/10/2020

Les noves mesures decretades pel Govern de la Generalitat per frenar el contagi de la Covid-19 i que han entrar en vigor aquest divendres, 30 d’octubre, han afectat directament tot un seguit de serveis que ofereix l’Ajuntament de Torredembarra. Aquestes són les principals afectacions i excepcions  en els diferents àmbits:

Acció Social: La Llar Municipal de Jubilats ja estava tancada i els tallers d’activitat física per a la gent gran ja estaven suspesos. El centre Capicua manté la seva activitat ja que es tracta d’un servei d’intervenció socioeducativa.

Biblioteca: Només s’oferirà servei de préstec en l’horari actual d’obertura al públic en general (de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores i dissabtes, de 10 a 13 h). Les peticions es poden dur a terme per correu electrònic o per telèfon: biblioteca@torredembarra.cat / 667 171 291.

Cultura: S’ajorna l’espectacle de titelles programat per al 7 de novembre. Properament s’informarà a les persones que han adquirit entrades com poden recuperar els imports pagats. Es manté l’exposició de la Sala Lluís d’Icart amb l’aforament limitat al 30 %.

Educació: L’Escola Municipal de Música oferirà les classes de manera telemàtica, eliminant els grups instrumentals i orquestres i l’Escola Municipal d’Adults Mar de Lletres alternarà activitats presencials i telemàtiques, a l’espera que es reuneixin els claustres per concretar les mesures. Les llars municipals d’infants romanen obertes.

Esports: Les instal·lacions esportives municipals romandran tancades.

Joventut: Les activitats per a joves que es duen a terme a les tardes no es podran dur a terme presencialment, però es treballa per realitzar-les de manera telemàtica. Les activitats amb instituts dins de l’horari lectiu es mantenen.

Foto: Una imatge del Pavelló municipal Sant Jordi, que torna a tancar les portes. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This