Més controls de la Policia Local de Torredembarra davant les noves restriccions de mobilitat per la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/10/2020

La Policia Local de Torredembarra incrementarà aquests dies el control del compliment de les mesures de seguretat sanitària amb les noves mesures que ha decretat el Govern de la Generalitat i que han entrat en vigor aquest divendres, 30 d’octubre, per frenar els contagis per Covid-19. Aquestes mesures comporten restriccions en la mobilitat de les persones de caire municipal durant els caps de setmana, de les 6:00 hores de divendres a les 6:00 de dilluns. Per tots aquests motius, la Policia Local de Torredembarra tornarà a implementar dispositius estàtics de control en coordinació amb els Mossos d’Esquadra i s’ha establert una taula de coordinació operativa amb les altres policies locals del Baix Gaià (Altafulla, Creixell i Roda de Berà- per treballar conjuntament en aquest àmbit. Cal recordar que les restriccions territorials impliquen:

-No es pot entrar ni sortir de Catalunya.

-Durant els caps de setmana no es pot entrar ni sortir del municipi des de les 6:00 hores de divendres fins a les 6:00 hores de dilluns.

-Les excepcions són:

Visites als cementiris de la comarca els dies 31 d’octubre i 1 de novembre. Es recomana limitar el temps d’estada.

Desplaçaments sanitaris, laborals, serveis essencials, de força major…

Activitats esportives individuals entre municipis limítrofs.

Circulació en trànsit.

També cal recordar que durant tots els dies de la setmana s’ha establert confinament nocturn entre les 22 i les 6 hores.

La Policia Local de Torredembarra també recorda que per a dur a terme els desplaçaments previstos en les excepcions cal portar la documentació acreditativa.

Foto: La Policia Local de Torredembarra farà més controls. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This