Vale Pino es converteix en el nou primer secretari del PSC de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/10/2020

L’actual portaveu del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Torredembarra Vale Pino, s’ha convertit aquest dissabte, 24 d’octubre, en el nou primer secretari de l’Agrupació Socialista de Torredembarra, que han escollit els seus representants per l’executiva local de forma telemàtica, ja que l’evolució de la pandèmia de Covid-19 desaconsellava fer-la presencial i no es podia demorar més. La candidatura presentada per Pino va ser l’única que es va presentar i  aconseguir els avals necessaris i ha estat votada favorablement per la totalitat dels assistents.

Pino ha agraït la feina i esforç de tots els militants i simpatitzants durant aquests últims anys, en especial la d’en Matías Redondo -secretari d’organització sortint) i la fins ata presidenta, Mari Carmen Martín -que seguirà formant part de la nova executiva, prenent el relleu d’en Matías com a nova Secretària d’Organització-. Pino també ha tingut un record per companys com Jordi Solé i Olga González que també van ajudar a tirar endavant el projecte socialista a Torredembarra en moments molt complicats, molt diferents dels actuals, ja que sembla que les guerres internes i les votacions ajustades són coses del passat.

L’edil  ha configurat una executiva “per continuar [re]evolucionant la Torre, formada per bones persones” que ostentaran secretaries adaptades als seus coneixements o interessos. El major repte d’aquesta executiva serà el d’aconseguir mobilitzar a la joventut cap a les seves files i seguir augmentant el número de militants. L’agrupació socialista torrenca compta actualment amb 23 afiliats.

Nova Executiva Agrupació Socialista Torredembarra

Primer Secretari: Vale Pino

Secretària d’Organització: Mari Carmen Martín

Secretari de Finances: Ginés Rodríguez

Secretària de Turisme: Gemma Garcia Cuartero

Secretari de Seguretat Ciutadana: José García

Secretària de Formació i Comunicació: Angie Muñoz

Secretària de Polítiques Feministes: Charo Aranda

Vocal Adjunt a Comunicació: Javier Doblado

Vocal Adjunt a Organització: Manuel Campomanes

Vocal Adjunta a Polítiques Feministes: Patricia Valero.

President d’Honor: Luís Usero

Consellera de Federació: Mari Carmen Martín Framit

Foto:Vale Pino serà ara el màxim dirigent del PSC a Torredembarra. / C. CUBOTA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This