Tornen els concerts confinats des del terrat de casa del músic torrenc Jordi Suñé

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/10/2020

Des de fa unes setmanes, tenim molts indicadors que demostren que el contagi de la Covid-19 està augmentant perillosament i l’amenaça d’un segon confinament domiciliari és més real. Doncs aquesta setmana en tenim un altre: tornen els concerts confinats del músic torrenc Jordi Suñé. Durant el primer confinament, a la primavera, Suñé feia cada setmana un concert des del seu terrat, en una iniciativa que es va denominar concerts confinats.

La cita del 14è Concert confinat és aquest dissabte, 24 d’octubre, a partir de les vuit del vespre a través de Facebook Live. Suñé ha fet una crida a traves del seu Facebook perquè li facin arribar “les coses que volen que expliqui, comerços que venen per emportar, iniciatives solidàries…”

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This