L’agent Albert Vilà de la Policia Local de Torredembarra rep un reconeixement dels Mossos

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/10/2020

L’agent de la Policia Local de Torredembarra Albert Vilà ha rebut un reconeixement del cos de Mossos d’Esquadra, Felicitació pública individual tipus A, en consideració als mèrits i circumstàncies d’una col·laboració constant, lleial i compromesa amb la policia de Catalunya per diferents serveis conjunts, destacant entre aquests la detenció d’una persona que defraudava combustible a l’empresa responsable del transport públic de Torredembarra, així com d’altres intervencions relacionades amb el tràfic i consum de drogues.

Vilà ha rebut el diploma acreditatiu del reconeixement aquest dimecres, 21 d’octubre, de la mà de l’inspector Ramon Franquès, cap de l’Àrea Bàsica dels Mossos d’Esquadra de Tarragona, amb la presència de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i del cap de la Policia Local torrenca, Miguel Ángel Marchal.

Albert Vilà, que porta vint anys com a membre del cos de la Policia Local de Torredembarra, és un dels només quatre agents de la Policia Local que han rebut un reconeixement al Camp de Tarragona.

Foto: Moment de l’entrega del reconeixement a Albert Vilà. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This