La mobilitat a Torredembarra es complica aquests propers dies per diferents obres

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/10/2020

La Regidoria de Via Pública i Manteniment de l’Ajuntament de Torredembarra informa de la realització de diferents obres i les afectacions en la mobilitat, que han començat aquest dimecres, el 21 d’octubre, fins el divendres vinent, amb unes obres de subministrament elèctric a la plaça de la Font.

El 26 d’octubre s’inicien les obres d’urbanització del parc del carrer de Lleida. Es tallarà el trànsit rodat al carrer de Lleida entre el carrer Alt de Sant Pere i el carrer Rodes. Només hi podran accedir els veïns que disposin d’aparcament amb gual. Els vianants comptaran amb un pas habilitat. Es preveu que les obres finalitzin al mes de febrer. Cal retirar els vehicles estacionats en aquesta zona.

També el 26 d’octubre, es porten a terme treballs d’asfaltat a la zona del carrer de Pere Badia amb carrer de Lleida i al passeig de la Sort en el tram amb el carrer de les Escaletes. Les diferents línies d’autobusos urbans i interurbans no faran parada en aquest passeig. Els usuaris i usuàries hauran d’utilitzar les parades anteriors o posteriors de la ruta que correspongui.

D’altra banda, continuen les restriccions de circulació i d’aparcament per unes obres de subministrament elèctric en un edifici del carrer de Pere Badia amb carrer de Lleida.

Foto: Una imatge de les obres a la plaça de la Font. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This