‘Redescobreix el Comerç de Torredembarra’, un concurs amb 1.500 euros en premis per comprar a les botigues del municipi

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/10/2020

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats posa en marxa el concurs promocional “Redescobreix el Comerç de Torredembarra”, que es durà a terme del 15 d’octubre al 14 de novembre amb el lema “A la Torre, compra a prop i de tot!”. El regidor d’aquesta àrea, Josep Maria Guasch, ha explicat que és una nova iniciativa per donar suport al comerç local per la crisi provocada per la Covid-19. En aquest sentit, ja s’han dut a terme altres accions com les reduccions d’algunes ordenances fiscals, les subvencions destinades al sector comercial i de serveis per a fer front a les despeses ocasionades per la pandèmia o el nou web comercial de Torredembarra.

Per a aquesta campanya, s’han previst 1.500 euros en premis en vals de descomptes al comerç local. Participar-hi és molt senzill: Només cal comprar al comerç local i omplir la graella del díptic de la campanya amb tres segells diferents. El díptic es pot descarregar en aquesta pàgina web o aconseguir a les botigues de Torredembarra adherides a la campanya (qualsevol establiment de Torredembarra a excepció de bars, restaurants i establiments comercials de més de 400 m2).

El díptic omplert juntament amb els tiquets de compra, que han de ser per un valor mínim de 10 € en cada establiment, s’han d’entregar a l’Oficina de Turisme i es podrà entrar al concurs per guanyar un dels 50 vals de descompte de 30 € cadascun per a gastar a qualsevol establiment comercial de Torredembarra que s’hagi donat d’alta al web, que en aquests moments són prop d’un centenar.

El díptic omplert i segellat s’haurà de presentar a l’Oficina de Turisme com a molt tard el dilluns 16 de novembre.

Foto: El comerç de Torredembarra, protagonista d’un nou concurs. / JOAN CASAS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This