Francesc Fayol Regàs exposa les marines a la Sala Lluís d’Icart fins el 5 de novembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/10/2020

La Regidoria de Cultura de Torredembarra presenta l’exposició de pintures marines de Francesc Fayol Regàs a la Sala Lluís d’Icart, que es du a terme del 14 d’octubre fins al 5 de novembre. La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres, de 10 a 17 h (accés pel Pati del Castell).

Francesc Fayol Regàs va néixer a Barcelona l’any 1941. Va estudiar en la seva infantesa i joventut a l’Escola de Belles Arts de Barcelona. És joier, dissenyador en orfebreria i mestre artesà de professió. L’escenografia, el dibuix i la pintura l’han acompanyat durant tota la seva vida.

Foto: Una de les obres de Francesc Fayol Regàs que es podrà veure a l’exposició. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This