Torredembarra suspèn els actes multitudinaris del Carnaval 2021

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/10/2020

La Regidoria de Festes, l’Associació d’Amics del Carnaval i les colles participants en edicions anteriors han pres la decisió conjunta de suspendre els actes multitudinaris del Carnaval del 2021, davant l’actual situació de crisi sanitària per la pandèmia de la Covid-19. El regidor de Festes, Raúl García, ha explicat que aquesta decisió es va prendre unànimement en una reunió que va tenir lloc aquest dijous 8 d’octubre, al vespre. Cal tenir present que els actes centrals del Carnaval torrenc aglutinen milers de persones, fet que fa impossible repetir la mateixa programació l’any vinent. A tall d’exemple, l’any passat hi havia 1.286 persones inscrites a la Gran rua de dissabte i 1.457 a la Rua de diumenge, a més del nombrós públic assistent.

Tot i així, s’ha decidit crear una comissió de treball entre la Regidoria de Festes i l’Associació d’Amics del Carnaval, oberta als representants de les diferents colles participants, per buscar fórmules que permetin celebrar aquesta festivitat complint amb les condicions sanitàries i, tenint en compte, que caldrà estar atents al desenvolupament de la pandèmia. Així es va fer ja en el Festival de la Roca Foradada o en la Festa Major de Santa Rosalia (activitats amb reserva prèvia i limitació d’aforament, alternatives telemàtiques, etc.).

Per aquest motiu, el regidor de Festes, Raúl García, i l’Associació d’Amics del Carnaval fan una crida a les persones de les colles del Carnaval torrenc a prendre part en aquesta comissió de treball. Per a participar-hi, cal enviar un correu a festes@torredembarra.cat. Data màxima: 31 d’octubre de 2020.

Foto: Una imatge d’una de les rues del Carnaval de Torredembarra d’aquest any. / ANNA F. / AJ.TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This