Eurospar serà el nou supermercat que obrirà les portes a Torredembarra l’any vinent

JORDI SALVAT – Torredembarra, 2/10/2020

Aquesta setmana s’ha concretat la compra dels terrenys per a la construcció d’un nou supermercat a Torredembarra, que entrarà en servei d’aquí a un any aproximadament. El crearà Fragadis a través de la marca Spar, de la qual té la llicència. Serà un Eurospar, amb gairebé 1.300 m2 de superfície comercial i 100 places d’aparcament. S’ubicarà al carrer Josep Pujol i Montaner, un solar on ara s’hi podem veure unes estructures constructives abandonades des de la crisi de 2008, al costat de l’antiga fàbrica Pirelli i proper al supermercat Lidl que va obrir l’any passat.

L’Eurospar Torredembarra ocuparà el darrer solar que quedava lliure a l’anomenada Malla XIII, la zona d’expansió del municipi les dues darreres dècades, entre Clarà i l’antiga carretera N-340, que s’ha completat amb altres supermercats, com Carrefour Express i Lidl o l’establiment McDonald’s i finalment els edificis residencials han tingut un protagonisme menor del previst inicialment pel planejament urbanístic inicial. Precisament a l’espai que ocuparà l’Eurospar hi havia de construir-se un edifici amb una cinquantena d’habitatges.

Aposta pel producte de proximitat

Spar compta actualment amb cinc establiments a Torredembarra, però d’una mida més reduïda del l’Eurospar. Aquest nou centre comercial serà similar del que fa dos anys es va ubicar a la Riera de Gaià. Fonts de la companyia expliquen que, igual que en l’establiment rierenc, faran una aposta molt important pel producte de proximitat i quilòmetres zero, amb seccions de carnisseria i peixateria i productes de qualitat i diferenciar-se d’aquesta manera dels seus competidors. A l’Eurospar La Riera de Gaià es poden trobar productes de Granja Gaià i Can Pistraques, entre altres.

L’objectiu  de la companyia és començar les obres el més aviat possible per poder obrir passat l’estiu vinent, a finals del tercer trimestre o inicis del quart i convertir-se la referència comercial a Clarà i zones properes ii atraure clients de municipis com la Pobla de Montornès. Comptarà amb 1.299 m2 de superfície comercial i 500 m2  de magatzem, amb un centenar de places d’aparcament. L’Eurospar Torredembarra ocuparà el darrer solar sense edificar que hi havia a la Malla XIII i l’operació ha comptat amb la intermediació de Jaume Guasch Gestió Immobiliària.

Foto: Una imatge del solar on s’ubicarà l’Eurospar Torredembarra. / TDB

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This