Un nou plànol recull 14 rutes i 3 itineraris saludables per Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/9/2020

La Regidoria de Turisme ha editat un nou plànol de rutes per Torredembarra on s’hi encabeixen 14 rutes i 3 itineraris saludables (creats per la Regidoria d’Esports de Torredembarra a proposta dels metges del CAP que recomanen als seus pacients la pràctica d’exercici) que poden fer-se a peu i/o en bicicleta. Alguns d’aquests recorreguts transcorren per dins del municipi i d’altres parteixen de Torredembarra cap altres poblacions del voltant. També hi estan marcats els diferents punts d’interès de la zona. El plànol ha estat editat per l’Editorial Piolet i és una aposta per les activitats a l’aire lliure (que és, a més, una de les més demandades pels visitants).

En el mateix plànol, cada ruta / itinerari disposa d’una fitxa amb informació sobre el recorregut : Punt de sortida / Desnivell / Duració a peu / Duració en bicicleta / Longitud / Dificultat. Cada fitxa incorpora, també, fotografies de la ruta i un codi QR que dona accés a la plataforma Wikiloc i on s’obté informació més detallada per poder seguir-la amb tota facilitat.

Rutes

 1. Sender Blau. Platja de Torredembarra.
 2. Itinerari del Molí.
 3. Itinerari de l’Arbosserà.
 4. Clarà, Els Muntanyans, Baix a Mar, el Port.
 5. El Roquer de Torredembarra.
 6. Urbanització Clarà Mar, Torrent de Gibert i el Pujol.
 7. Pujada de l’Aguilera.
 8. Torredembarra- La Nou de Gaià.
 9. Camí de Ronda: Torredembarra – Roda de Berà.
 10. Camí de Ronda: Torredembarra – Tarragona.
 11. Torredembarra-Creixell-La Pobla de Montornès-Torredembarra.
 12. Torredembarra-Pic de la Mola-Torredembarra.
 13. Torredembarra-Embassament del Gaià.
 14. Torredembarra-El Mèdol-Pont del Diable-La Riera de Gaià-Torredembarra.

Itineraris saludables

 1. Passeig Marítim-Muntanyans.
 2. Ruta del Castell de Montornès.
 3. Far de Torredembarra.

Del plànol, que s’ha editat en català, espanyol, francès i anglès, se n’han imprès un total de 5.000 unitats amb paper impermeable. Aquest nou material està disponible a l’Oficina de Turisme de Torredembarra, i a la pàgina web: https://bit.ly/3jeMQg8

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que l’edició d’aquest nou plànol és una de les accions previstes dins la campanya de promoció turística “Redescobreix Torredembarra”, una campanya de promoció turística atractiva, dinàmica i engrescadora amb l’objectiu d’ajudar a reactivar el sector i l’activitat econòmica. Es tracta d’una campanya dirigida tant a visitants que ja coneixen Torredembarra, i que se’ls anima a que la redescobreixin, com a visitants que no coneixen el municipi, destacant, entre totes les possibilitats que aquest ofereix, les activitats en l’entorn natural.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This