Tallers gratuïts d’activitat física per a la gent gran aquesta tardor a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/9/2020

La Regidoria d’Acció Social de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports, ha programat uns tallers gratuïts d’activitat física per a la gent gran, de caire puntual. S’han previst durant aquest període de pandèmia per la Covid-19 i les actuals mesures de seguretat sanitària, que no permeten iniciar l’habitual activitat de gimnàstica per a la gent gran que s’organitza cada any. Segons ha explicat la regidora d’Acció Social, Marga Rovira, amb aquests tallers s’ajuda aquest col·lectiu de persones a mantenir una bona forma física tan necessària per a la salut.

Aquests tallers tindran lloc els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2020 i les activitats previstes són de força, resistència, flexibilitat, pilates i respiració. El mes d’octubre es duran a terme els dies 6, 8, 20 i 22, en dos grups reduïts (el primer de 9 a 10 hores i el segon de 10 a 11 hores), a la Zona Esportiva Municipal i al Pavelló Sant Jordi.

Les inscripcions es faran els dies 1 i 2 d’octubre, de 10 a 12 h, telefonant al 671 011 049.

El protocol de mesures per la Covid-19 és el següent:

Aforament limitat de grups de 20 persones. Ús de mascareta en tot el recinte fins que es comenci a fer l’activitat. Desinfecció de calçat a l’entrada del pavelló i desinfecció de mans. Control de temperatura. Els usuaris i usuàries hauran de signar un full de responsabilitat. Cal canviar-se el calçat abans d’accedir a la pista. No es podrà fer ús de vestuaris ni de dutxes.  Cada usuari i usuària ha de portar la seva tovallola. En cas que s’utilitzi material i estores, el responsable de l’activitat el desinfectarà.

Foto: Una imatge del l Pavelló Sant Jordi, un dels espais on es desenvoluparà l’activitat. / AJ TORREDEMBARRRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This