Confinat un grup de l’Escola Molí de Vent per la Covid-19 i ja hi ha deu positius en centres educatius al Baix Gaià

REDACCIO – Torredembarra, 28/9/2020

L’Escola Molí de Vent s’ha convertit en el segon centre educatiu del Baix  Gaià amb un grup confinat, després de La Portalada, a Altafulla, que ja en té dos. En total hi ha 17 alumnes i 1 docent del Molí de Vent confinats a causa de quatre alumnes que han donat positiu en Covid-19 en proves PCR. En un altre centre torrenc, l’Institut Ramon de la Torre també hi ha un cas positiu, però cap grup confinat,

A més dels quatre casos positius al centre altafullenc de La Portalada -amb 4 docents i 37 alumnes confinats-, també hi ha un cas positiu a l’Escola Els Ametllers de la Pobla de Montornès i dos alumnes confinats a l’Escola Montoliu de la Riera.

Al Baix Gaià hi ha en total 10 alumnes i docents que han donat positiu per Covid-19 i 3 grups i 64 alumnes confinats.

Foto: L’Escola Molí de Vent és un dels tres centres de primària de Torredembarra. / GOOGLE MAPS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This