Quinze dels 64 atletes que participaran diumenge a la 4a Triatlé de Torredembarra militen al club torrenc

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/09/2020

Aquest diumenge 27 de setembre se celebra la 4a Triatlé de Torredembarra, a la Zona Esportiva Municipal, amb la participació de diferents clubs de pentatló modern, entre ells el Club Pentatló de Tarragona, Club Pentatló Sant Boí “Llor”, Club Pentatló Esplugues i Club Pentatló Torredembarra. Les categories participants van des dels prebenjamins fins a la categoria màster.

Està previst que hi participin un total de 64 atletes, quinze dels quals competeixen al club del municipi: Victoria Gabelia, Eric Márquez, Hugo Márquez, Walid Kaffal, Paula Laguna, Anna Gabelia, Irina Baraldo, Miguel Ángel Valderrama, Cristián Galofre, Adrián Cimpoeru, Omar Alchioun, Iman Cherifi, Irene Galofre, Claudia Ortega y Enzo Rivadeo.

Les proves que es disputaran són natació, atletisme i tir amb làser. Començaran a partir de les 10:00 hores i està previst que s’acabin cap a les 13:00 hores del migdia. L’activitat compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra i tindrà lloc a porta tancada.

Foto: Imatge d’arxiu del Club Pentatló Torredembarra amb Benjamín Reina al capdavant. / CLUB PENTATLÓ TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This