Una exposició fotogràfica repassa els 45 anys d’història dels Nois de la Torre

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/9/2020

Amb motiu del 45 aniversari de la Colla Castellera Nois de la Torre, la Sala Lluís d’Icart acull del 24 de setembre al 10 d’octubre una exposició fotogràfica retrospectiva de la història d’aquesta entitat. Els visitants podran contemplar una trentena d’imatges seleccionades, acompanyades d’una dotzena de plafons informatius que repassen les efemèrides més destacades d’aquests 45 anys.

Tot plegat, acompanyat d’una mostra del vestuari casteller dels Nois, un muntatge perquè la canalla practiqui com pujar un castell i l’emissió de vídeos de les jornades i altres activitats més destacades. El muntatge de l’exposició ha estat possible gràcies a la col·laboració de membres de la colla que han aportat les seves pròpies imatges.

L’exposició fotogràfica es podrà visitar de dilluns a divendres, de 10 a 17 hores (accés pel Pati del Castell) i dijous, divendres i dissabte, de 17.30 a 20.30 hores (accés pel Camí de l’Era). L’activitat compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra i el Concurs de Castells.

Foto: Una de les imatges que es pot veure a l’exposició. / NOIS DE LA TORRE

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This