Premi pel nou vídeo promocional de Torredembarra ‘Turisme en Família’

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/9/2020

El vídeo Turisme en Família de Joan Rion dins la campanya de promoció turística de l’Ajuntament de Torredembarra ha guanyat el premi al Millor Film Turístic de Catalunya de la quarta edició del Terres Travel Festival, el certamen especialitzat en cinema turístic, de paisatge i viatges que va tenir lloc la setmana passada a Tortosa. L’audiovisual presenta la població com un valor segur per al turisme en família, amb patrimoni cultural, entorn natural privilegiat, rutes familiars amb BTT, gastronomia, tradició popular, platges de bandera blava, festes i folklore.

El vídeo es va presentar el mes de juny com a eix central de la campanya de promoció turística especial amb l’escenari de l’actual pandèmia per la Covid-19 i amb el missatge “Redescobreix Torredembarra”, per a promoure el turisme de proximitat. En aquell moment, la regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ja va explicar que aquest any s’ha considerat que Torredembarra i el seu sector turístic es mereixia més que mai, una campanya de promoció turística atractiva, dinàmica i engrescadora amb l’objectiu d’ajudar a reactivar el sector i l’activitat econòmica. Es tracta d’una campanya dirigida tant a visitants que ja coneixen Torredembarra, i que se’ls anima a que la redescobreixin, i també a visitants que no coneixen el municipi i les possibilitats que aquest ofereix, destacant les activitats a l’entorn natural.

Segons ha donat a conèixer l’organització del Festival, entre els premiats de producció catalana també s’hi compta Gratitud Pallars un vídeo dels fotoperiodistes Rafa Pérez, Rafael López-Monné i Siqui Sánchez, produït pel portal kamaleon.viajes que s’ha endut el guardó al Turisme accessible i responsable. El treball focalitza en iniciatives de turisme responsable que reforcen els vincles entre les persones —locals i visitants— i els valors del territori. A més, el certamen ha premiat el vídeo promocional de l’edició 2019 del festival Deltebre Dansa (Vèrtex Comunicació) i el documental Climent Guitart, Pioner del Turisme del director Pere Llibre (Fundació Climent Guitart / Minoria Absoluta), un film que repassa la biografia de l’empresari Climent Guitart, pioner i visionari de la indústria del turisme al nostre país.

També han rebut premi Longboard Terres de l’Ebre de Jaume Cebolla, Grand Tour. El ‘escape room’ a l’aire libre más grande del mundo (Agència Catalana de Turisme / Aftersashave.tv)i #Reconnect2020: How much quality time do you spend with your family every day? de Roger Estil·les per al Cambrils Park Resort. El premi al millor audiovisual de turisme actiu ha reconegut Make It Happen In Catalonia: Water Sports de Carlos Ortet (Agència Catalana de Turisme / ZOOPA).

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This