La Biblioteca Mestra Maria Antònia entra aquesta setmana en la ‘nova normalitat’

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/9/2020

Amb l’inici del nou curs escolar, la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra recupera els horaris habituals del servei, mantenint les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19. A partir d’aquesta setmana, la biblioteca està oberta de dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16 a 20 hores, i els dissabtes, de 10 a 13 hores. La regidora d’Educació i Biblioteca, Maria Gual, ha explicat que amb la recuperació dels horaris es vol adaptar el servei a les necessitats pròpies del curs escolar, amb els protocols de seguretat necessaris per a evitar la propagació de la pandèmia.

L’accés i l’ús dels diferents serveis està condicionat a les següents indicacions:

Cal cita prèvia per a:

– Reservar taula per a estudiar

– Reservar taula per a disposar de connexió wifi

– Reservar taula per a disposar d’ordinador

– Per a demanar ajuda a una bibliotecària en la cerca

La Biblioteca Mestra Maria Antònia demana als seus lectors i lectores que continuïn encarregant els llibres que es volen emportar en préstec. Així, només cal que s’apropin a la biblioteca i a la porta es lliuren les comandes. Les peticions es poden dur a terme per correu electrònic o per telèfon: biblioteca@torredembarra.cat / 667 171 291. A més, es demana fer un ús responsable del servei i de les instal·lacions.

Cal tenir present que el fons bibliogràfic continua confinat. Per tant, si un usuari o usuària toca un llibre s’ha de confinar 48 hores. A més, es mantenen les mesures de control de temperatura, rentat de mans i ús de mascareta per a poder accedir a l’equipament.

D’altra banda, els clubs de lectura es mantenen en format telemàtic i també presencial al jardí exterior, mentre la meteorologia ho permeti. En aquests moments, la Biblioplatja resta tancada però es preveu poder reobrir al mes d’octubre com a punt de recollida i retorn de préstec.

Foto: Una imatge de la biblioteca torrenca aquest mes de juiol. / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This