Torredembarra tindrà el 16 de setembre un nou supermercat amb l’obertura d’un ALDI

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/9/2020

La cadena alemanya ALDI obrirà el proper 16 de setembre un nou supermercat a Torredembarra, concretament al número 7 del carrer Comtes de Santa Coloma, a peu de l’antiga carretera N-340. Serà el primer de la marca i, amb el que el mateix dia obre a Tarragona, la companyia disposarà de 13 establiments a la demarcació Tarragona i 71 a Catalunya. El nou supermercat compta amb una superfície comercial de 1.100 m².

ALDI aposta per proveïdors de proximitat per a proveir els seus supermercats. De fet, el 80% de l’assortiment de ALDI està format per productes elaborats i conreats en territori nacional, que provenen de més de 400 proveïdors locals, un 26% d’ells de Catalunya. En concret, la companyia ha explicat que treballa amb proveïdors de Tarragona per a la carn fresca i els productes lactis.

En cadascun dels nous supermercats ALDI els clients podran trobar prop de 2.100 productes, un 86% d’ells de marques pròpies, amb tot el necessari per a realitzar una compra completa, amb una cuidada selecció de productes frescos, envasats, regionals i més de 200 productes ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat.

Més mesures de seguretat i higiene

A causa del context actual, ALDI ha extremat en tots els seus establiments les mesures de seguretat i higiene amb l’objectiu de garantir la salut de clients i empleats, seguint totes les indicacions i protocols definits per les autoritats sanitàries. En aquesta línia, la companyia recomana als seus clients mantenir la distància de seguretat d’un metre i mig recomanada entre persones i prioritzar el pagament amb targeta o dispositiu mòbil per motius d’higiene.

Sobre ALDI

ALDI és una de les cadenes d’alimentació i supermercats més importants del món. El seu origen és alemany i pertany al grup ALDI Nord, que compta amb gairebé 5.000 botigues distribuïdes en 9 països. L’entrada de ALDI en el mercat espanyol es va produir en 2002 i actualment compta amb més de 310 establiments i més de 4.500 col·laboradors i col·laboradores a Espanya.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This