La Jornada de neteja als Muntanyans de ‘l’European Clean Up Day’ serà el 20 de setembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/09/2020

El proper diumenge 20 de setembre, de les 10 a les 12 hores, tindrà lloc la jornada de neteja als Muntanyans, dins la campanya European Clean Up Day, acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

El punt de trobada serà a Cal Bofill i us podeu inscriure a l’adreça electrònica tarraco@ecologistesenaccio.cat. L’acte està organitzat per Ecologistes en Acció i compta amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra.

Foto: Els Muntanyans tornarà a ser objecte de la campanya European Clean Up Day. / ANNA F ./ AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This