Torredembarra celebrarà la Diada Nacional de Catalunya amb un acte adaptat a la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/9/2020

Aquest proper divendres, 11 de setembre, amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, l’Ajuntament de Torredembarra ha organitzat la tradicional Ofrena floral a la Senyera amb la participació de la Corporació Municipal i la lectura de la Proclama, a càrrec de l’alcalde, Eduard Rovira.

L’acte, que s’ha adaptat a les mesures sanitàries per la Covid19, tindrà lloc a les 11 hores, a la Torre de la Vila. Les entitats i col·lectius que participen tradicionalment a l’ofrena floral, enguany ho faran durant tot el matí per tal d’evitar aglomeracions.

Diumenge 13, a les 19 hores, la plaça del Castell acollirà un Concert de la Cobla Ciutat de Tarragona. L’aforament és limitat, amb mesures per la Covid-19.  Podeu fer la vostra reserva en aquest espai.

Foto: La Torre de la Vila tornarà a acollir l’acte institucional de la Diada Nacional a Torrredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This