Torredembarra no acollirà cap concentració l’11-S i l’ANC fa una crida a desplaçar-se a poblacions properes

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/9/2020

L’ANC Torredembarra ha comunicat que l’11-S no hi haurà cap concentració al municipi i fa una crida a militants i simpatitzants independentistes a les concentracions a Tarragona, Reus, Cambrils  Valls. Ho faran amb distància i mascareta i animen als que no hi vagin a manifestar-se balcons i finestres fent voleiar estelades i cridant “Independència” entre les 17:14 a 19:15 hores (hora de les concentracions).

Fins al 10 de setembre, podeu col·laborar amb l’ANC a la paradeta que munten a Torredembarra, on vendran samarretes de l’11S (a causa de les mesures antiCOVID-19 no us les podreu emprovar ni canviar), codis QR i estelades. La paradeta estarà a la plaça Mossèn Joaquim Boronat d’11 a 13 hores i de 18 a 20 hores, excepte el divendres 4 només a la tarda i diumenge 6 només al matí.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This