Com eren els programes de la Festa Major de Santa Rosalia fa un segle?

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/8/2020

S’acosten els dies més forts de la Festa Major de Santa Rosalia de Torredembarra, tot i que aquest any, amb la Covid-19, poc tindrà a veure amb les darreres edicions. La pàgina de la Festa Major de Santa Rosalia ens permet retrocedir en el temps i veure com eren les portades de programes antics de Santa Rosalia des de 1910 fins a l’actualitat.

Aquest  recull s’ha pogut fer gràcies a les col·leccions personals de David Morlà Gómez, la família Huguet-Ortega, Albert Vilaseca Canals, Anna Maria Garcia Cantero i Rafel Núñez Cañellas i el llibre de Lluís Solsona La festa Major de Torredembarra (1849-1950), segons la premsa.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This