A Torredembarra se superen la vintena de denúncies per no portar mascareta

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/8/2020

La Policia Local de Torredembarra ha interposat 23 denúncies des del 8 de juliol a persones que no portaven la mascareta, segons dades recollides per TAC-12 TV. Aquesta data va ser quan va entrar en vigor l’obligatorietat de portar mascareta tant a l’aire lliure com en espais oberts a partir dels sis anys, tot i que es pugui mantenir la distància de seguretat.

Segons les dades que ha recollit TAC12, prèviament a aquesta data, la policia torrenca ja havia interposat tres denúncies més per no dur la mascareta en establiments tancats o per no respectar les distàncies de seguretat. Entre els denunciats, predomina el turista estranger, menys conscienciat sobre aquesta mesura.

Foto: La Policia Local de Torredembarra difon missatges a través de la pantalla del vehicle policial recordant que cal mantenir distàncies. / AJ. TORREDEMBBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This