Detingut a Torredembarra després de voler pagar amb una targeta de crèdit robada

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/8/2020

La Policia Local de Torredembarra ha informat que el 29 de juliol va detenir un jove com a presumpte autor d’un robatori amb força.  El detingut hauria robat una bossa de l’interior d’un domicili i, més tard, s’hauria dirigit a un establiment del municipi i hauria volgut pagar amb una targeta de crèdit que es trobada a la bossa robada. La compra no es va poder realitzar perquè ja havia quedat anul·lada per robatori.

Els responsables de l’establiment van posar els fets en coneixement de la Policia Local, que van poder visionar les imatges de la càmera interior de la botiga, per la qual cosa es va poder localitzar i detenir el jove.

Foto: La Policia Local de Torredembarra deté una persona per robatori dins d’un habitatge./ AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This