Nit d’inspeccions policials en establiments de restauració i oci de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/8/2020

La Policia Local de Torredembarra ha impulsat i coordinat aquesta matinada de diumenge, 9 d’agost, un dispositiu conjunt amb Mossos d’Esquadra i Guàrdia Civil per inspeccionar quatre establiments (dos bars i dos restaurants, un d’aquests a la zona d’oci del port esportiu).

Com a resultat d’aquesta actuació policial, s’han aixecat quatre actes per denunciar el consum de tabac de xixa (se n’han confiscat més de 3 quilos) i un treballador en situació d’il·legalitat. Al mateix temps, la Policia Local ha aixecat 13 actes per denunciar administrativament qüestions com no disposar de llicència i/o assegurança.

Actuació a la platja del Canyadell

L’actuació conjunta dels cossos policials ha finalitzat a les tres de la matinada, després de dissoldre una trobada d’una trentena de persones a la platja del Canyadell. Hi han participat dues dotacions de la Policia Local, dues dels Mossos d’Esquadra i una de la Guàrdia Civil.

Foto: El port esportiu ha estat objecte d’actuacions policials aquesta nit a Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This