L’Ajuntament de Torredembarra invertirà 133.000 euros en l’àmbit informàtic

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/8/2020

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Torredembarra que se celebrarà aquest dijous, 6 d’agost a partir de les deu del matí, es debatrà una modificació de crèdit destinada, principalment, a incrementar les inversions en l’àmbit informàtic per valor de 133.000 euros.

L’alcalde, Eduard Rovira, ha explicat que aquesta modificació ve motivada principalment per dos causes. Per un costat, la implantació del teletreball a l’Ajuntament arran de les mesures adoptades per evitar la propagació de la Covid-19 ha comportat la realització de despeses no previstes al pressupost inicial.

Per l’altre banda, s’ha decidit avançar el pla de modernització informàtica i de telecomunicacions de l’Ajuntament després que aquestes setmanes s’hagi executat el projecte d’adequació del cablejat i la xarxa informàtica de l’edifici del Castell cofinançat entre l’Ajuntament de Torredembarra i la Diputació de Tarragona (dins la línia de subvencions PEXI 2017). ha evidenciat que cal realitzar noves actuacions a curt termini per garantir que es pugui donar un servei en òptimes condicions.

Foto: El pla de modernització informàtica i de telecomunicacions de l’Ajuntament de Torredembarra rebrà un nou impuls aquest dijous. / TDB ACTUALITAT

Advertisement

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevista a Josep Maria Calvet, portaveu del grup municipal Junts per Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This